Over Can you still catch the sun?

-Fotografie-

 

 

De eigenschappen om in het moment te leven, je makkelijk aan te passen en geen begrenzingen te voelen. Kinderen hebben de gave om te leven in het moment, waardoor ze beschermt worden tegen teveel zorgen. Het is de fantasie die de grenzen openbreekt en de creativiteit die ervoor zorgt dat ze alles kunnen realiseren waar ze van dromen. Kijkend naar mijn kinderen realiseer ik mij pijnlijk dat zij eigenschappen hebben, die ik grotendeels verloren heb.

 

In de loop van het leven vervagen deze gaven. De weg die we naar de volwassenheid afleggen, levert duidelijk beperkingen op. De ene volwassene draagt nog de nodige ‘resten’ met zich mee van deze gaven, terwijl bij een andere volwassene alles volledig verdwenen is.

 

Vanaf de zijlijn ben ik mijn kinderen gaan fotograferen, in de hoop de gaven vast te kunnen leggen en te leren van dat wat ze me laten zien. Misschien, heel misschien vind ik daardoor weer terug wat ik een hele tijd geleden grotendeels verloren heb..

 

Birth and Beyond Photography Award

In februari 2021 heeft de jury van de 'Birth and Beyond Photography awards' mij een prijs toegekend in de categorie 'Kids'. Met veel vreugde heb ik deze internationale erkenning ontvangen! Ik ben dankbaar en trots. Trots op mijn prachtige model, omdat zonder haar dit beeld niet tot stand was gekomen.