Over mij

 

Mijn autonome werk is een manier om uiting te geven aan de dingen die mij fascineren en bezighouden in het leven. Ondanks dat fotografie de basis is van mijn werkwijze, gebruik ik ook andere media om mijn ideeën en gevoelens beeldend te maken. Tijdens het ontstaan van mijn werk, wil ik de vrijheid voelen om te gebruiken wat ik op dat moment versterkend vind werken voor het beeld en/of het project.

 

Ik heb fotografische vormgeving aan de kunstacademie gestudeerd, waarna mijn aandacht getrokken werd door de ‘hondenwereld’. Leerprocessen, trainingstechnieken en het gedrag van honden (en mensen) hebben mij altijd erg gefascineerd. Na een periode van 14 jaar in de hondenwereld professioneel werkzaam te zijn geweest, besloot ik een andere weg in te slaan. Ik wilde weer terug naar waar ik begonnen was. Omdat er in de tussentijd veel veranderd was binnen de fotografie, ben ik opnieuw de schoolbanken ingegaan. In 2018 studeerde ik succesvol af aan de Fotovakschool (onderdeel van Nederlandse Academie voor Beeldcreatie) te Amsterdam. 

 

Mijn grote trots zijn mijn drie kinderen die me iedere dag inspireren en mij de wereld op een andere manier laten zien. Een manier van kijken en ervaren die zeker terug te vinden is in mijn werk!